Veli Görüşleri

Anasayfa   Okulumuz   Veli Görüşleri

Görüş Bildir

Özlem-Umut DEMİRTAŞ

Bahçeşehir Okulları Ankara Kampüsünde okuyan oğlumuzun, akademik başarısının yanında sanat ve spor gibi alanlarda da çok yönlü gelişiminin desteklediğini görmek gerçekten güzel. En önemlisi de oğlumuz okulunda mutlu.

Özlem-Serkan TEZEL

Oğlum Yiğit Ege Tezel okulunuzda eğitime başladığı günden itibaren, ilgili ve sorumlu bir ebeveyn olarak oğlumun; akademik, psikolojik, sosyal ve kültürel gelişimindeki iyileşmeyi büyük bir memnuniyetle gözlemliyorum.

Okulunuzun, hijyen koşulları, teknoloji kullanımı, materyal ve mekânsal donanımı vb. sahip olduğu fiziki yeterliliğin yanı sıra başta siz okul yöneticileri olmak üzere öğretmenlerinizin niteliği ve öğrencileri ile kurduğu doğru ve yakın iletişimin çocuğumun gelişimine çok olumlu yansımaları olduğunu değerlendiriyorum.

“Dünya İnsanı Yetiştirme” ve “Sınıf Değil Okul Arkadaşlığı” sloganlarınız doğrultusunda, öğretmenlerinizin, çocuklarımızın kendilerini ifade etmesine izin veren duruma göre rehber, lider, katılımcı vb. rollerine girerek uyguladığı eğitim yönteminin, oğlumun kendi kişiliğini ve tarzını ortaya çıkartmasında çok etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, öğrenmeye ve keşfetmeye olan ilgisinin artışı, yaratıcılığının ve kendine özgü ifade yeteneğinin gelişmesi, neşe, huzur ve mutluluk içindeki ruh halinin öğretmenlerinizin büyük emeklerine, donanımlarına bağlı olduğunun farkındayım.

Oğlumun gelişmesinde ve mutluluğunda okulunuzun büyük bir katkısının bulunduğunu ve bu konuda duyduğum memnuniyeti tarafınıza ileterek teşekkür etmek istiyorum.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Aliye-Ünal ŞAHİN

Her ailenin en değerli varlığı şüphesiz ki evladıdır. Daha doğdukları ilk günden itibaren onları büyütmek ve hayata hazırlamak için inanılmaz bir emek verilir. Biz de oğlumuz Mustafa Egemen ŞAHİN’İ önünde onu bekleyen hayat yolculuğunda mutlu, başarılı, özgüvenli, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatanını milletini seven bir birey olarak yetiştirmeyi istiyoruz. Bu görüşten yola çıkarak tüm beklentilerimizi karşılayacağını düşündüğümüz için Ankara Bahçeşehir Koleji’ni seçtik.   2013-2014 eğitim öğretim yılında Ankara Bahçeşehir Koleji’nde eğitime başladık. Okulun Ankara’da ilk defa eğitim öğretime başlaması heyecan vericiydi.  Çok mutlu ve başarılı bir 4 yıl geçirdik.

Yaptığımız seçimin ne kadar doğru olduğunu da bugüne kadar yaşadıklarımızla anlıyoruz. En başta öğretmenlerimizin samimiyeti, sıcaklığı bizlere büyük bir ailenin içinde olma duygusunu hissettirdi.  Bunun yanında, verilen eğitimin tekdüze olmayıp hayatla iç içe yürümesi mutluluk verici. Bu sayede de disiplinli bir eğitim sürecini huzurlu ve mutlu bir ortamda aldıklarını görüyoruz. Bugüne kadar oğlumuza verdiğimiz temeli sizlerin en iyi şekilde geliştirdiğine inanıyoruz. Eğitim konusunda yeterli ve kaliteli yöntemler ile çocuklarımız yetiştiriliyor. Okulun pozitif enerjisi bizi çok mutlu ediyor. En değerli varlığımız oğlumuzu sizlere emanet ettiğimiz için çok mutluyuz, iyi ki varsınız.  Biz kendi adımıza müdürümüze ve tüm öğretmenlerimize böylesi güzel, güvenilir ve sıcak bir ortamda çocuklarımıza eğitim görme şansı verdikleri için çok teşekkür ederiz.

Seval-Haydar ÖZDEMİR

Bahçeşehir Ankara Koleji başta müdürümüz Meral Hacıpaşaoğlu, 8. Sınıf Müdür Yrd. Selçuk Başaran ve çok kıymetli öğretmenlerimiz olmak üzere tamamı çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için çaba sarf etmektedirler. Birey odaklı eğitim anlayışı ile kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımızın eğitimlerinin yanında kişisel gelişimlerini de yakından takip etmektedirler.  Veli ile iletişim halinde pozitif bir bakış açısıyla sorun yaratan değil problem çözen bir anlayış ile çocuklarımıza eğitim-öğretim vermektedirler. 8. Sınıfta okuyan kızımın eğitimine ve gelişimine kattıkları değerden dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.