Başarılarımız

Anasayfa   Başarılarımız

&

Satranç Başarılarımız

12/23 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleşen Okul Sporları Ankara İl birinciliği Satranç Turnuvasına Küçükler genel, Yıldız kızlar, Yıldızlar genel Kategorilerinde katıldık.

Küçükler genel kategorisinde Ata Kervancıoğlu,  Görkem Türkoğlu, Kemal Kağan Erdem, Toprak Temizkan ile yarışan takımımız 54 okul takım arasından Ankara  8.si olmuştur. Yıldız kızlar Kategorisinde Azra Akdeniz, Begüm Daloğlu, Sezin Su Uysal, Irmak Genç ile yarışan takımız Ankara  5.si olmuştur. Yıldızlar genel kategorisinde Umut Utku Erşahince, Altay Kılıç, Arda Ceylan, Alptuğ Turan, Özgür Ozan Güralp ile yarışan takımız 40 okul takım arasında  Evrensel koleji, Nesibe Aydın Koleji, Doğa Koleji, Büyük koleji, Arı Koleji, Beytepe Ortaokulu takımlarını yenerek, namağlup olarak Ankara 1.si olmuştur. 29 Mart-1 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Okul Sporları Türkiye Şampiyonası  Grup Müsabakalarında Ankarayı temsil edeceklerdir.

Turnuvada Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder,başarılar dileriz. Desteklerini esirgemeyen velilerimize, öğretmenlerimize, okul idaresine ve  yönetcilerimize teşekkür ederiz.

&